Jdi na obsah Jdi na menu

Halloween 2011

Prima -partička prožila opět jeden hezký halloweenský večer. Vstupenkou na tuto akci byl strašidelný příběh. Někdo se do něj pustil sám a někomu pomáhali rodiče nebo sourozenci. Výsledek byl skvělý. V celkovém tajném hodnocení vyhrál text Nely. Všechny práce jsou vystavené a můžete si je přijít do školy přečíst.

Velkou pochvalu si zaslouží Annie a Natálka, protože úplně samy zorganizovaly noční hru.  Děti rozdělily do skupin, vymyslely otázky do křížovky, vše vyhodnotily a zajistily i odměny. Byla to skvělá zábava, jen při ní přišel Fáňa o plný tác pizzy, protože v organizačním zmatku a nervozitě se po ní jen "zaprášilo", byla výborná. I ostatní dobroty byly  skvělé a postupně od večera do rána byly spořádány.

Děti se řídily domluvenými pravidly, Míša měl ve škole premiéru a zvládl to na výbornou. Jen Domče nemusel v 5.00 !!! zvonit budík, ale alespoň jsme měli delší den. Únava na většinu dolehla až při plnění školních úkolů, ale myslím, že byli stejně všichni spokojení.

L.G.

P.S. Já osobně děkuji všem, kteří se podíleli na malém-velkém překvapení s JAK a uvedli mě do lehkého šoku. Velmi si toho upřímně cením. Vše si nechám projít hlavou a uvidíme...

 

 

Náhledy fotografií ze složky Halloween 2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Michal Brzák - Zlatý Ámos

12. 11. 2011 14:30

Když jsem si přečetl text na kterém bylo napsáno, jak se paní učitelka rozhodla, jestli pude do soutěže Zlatý Ámos nebo ne, tak byl jsem moc rád že se takhle rozhodla, protože vím že má velkou šanci vyhrát. Určitě to bude těžké, ale naše třída s rodičema a paní učitelkou to určitě dokáže.

Jan.Doskočil. - dýně vs vydlabané dýně

20. 10. 2011 8:05

Ozdobené dýně ...nebo vydlabané dýně.Bylo to těžké rozhodnutí a já jsem si vybral zdobení a co vy

Horáková Anna - dýně

18. 10. 2011 19:50

17.10.2011 jsme dělaly dýňové panáčky. Každý si ho udělal podle své fantazie. Někdo si udělal holku,někdo kluka. Nakonec jsme dlabali dýně. Magda donesla asi půl metrovou. Mě se to moc líbilo!!!!!!!!!!!!!!!